joi, 16 decembrie 2010

Orange a lansat propriul Tablet PC


Atăzi, Orange a lansat o tabletă PC sub propriul brand. Tableta este disponibilă fără abonament la internet mobil în magazinele companiei la preţul de 373 de euro, cu TVA inclusă, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei.

Tableta are o greutate de 500 de grame, ecran capacitiv de 7 inchi cu o rezoluţie de 800x480 pixeli, spaţiu de stocare de 8 GB şi memorie de 512 MB RAM. Echipamentul are două camere foto, una cu rezoluţie de 2 megapixeli şi una cu o rezoluţie de 1,3 megapixeli şi poate funcţiona până la 3,5 ore în mod de redare video. Tableta Orange are un procesor Qualcomm Snapdragon cu o viteză de 1Ghz. Tableta are aceleaşi dimensiuni ca Samsung Galaxy Tab.

Orange Tablet poate fi achiziţionată începând de la 99 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Prin abonament clienţii beneficiază şi de acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în reţea, opţiunea Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteze de până la 1.46 Mbps.

Abonamentul permite şi servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard: 0,146 euro/min în retea şi 0,198 euro/min în alte reţele naţionale. De asemenea, clienţii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video în reţea şi 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi şi oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1. Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu